avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare taxa auto

Buna ziua,
As dori sa știu ce pot face în continuare, deoarece nu am depus pana la 31.08 cererea de recuperare a unei taxe de "prima imatriculare" și a unei "taxe de poluare" pentru o alta mașina la ANAF. Menționez ca ambele mașini au fost deja vândute. Eu dețin chitatele în original și copii după fisa de imatriculare. Va rog sa-mi spuneti ce cai legale mai am acum la dispoziție. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: IonPopescu-B , utilizator 11:54, 6 Septembrie 2018
Pentru ce?! ca să ce?
Pentru recuperarea taxelor, nu mai puteți ”face” nimic.
Totuși, să nu mai votați cu hoții!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa poluare platita in 2007 iaminm iaminm buna ziua in luna oct. 2007 am achizitionat un autoturism din Germania si am platit taxa de poluare care era la cea vreme si era de aprox 1000Eur din cate ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare Andreea355 Andreea355 Bună ziua.Spuneti-m va rog,dacă se mai poate recupera taxa de poluare,i cazul in care eu am copie după documentele masinii,chitanta car dovedește faptul ca ... (vezi toată discuția)
Diferenta taxa poluare vs. taxa de timbru Drujescu Drujescu Buna ziua.Eu am vandut masina si nu pot prezenta cartea masinii si talonul in original.Daca anexez numai copii dupa carte si talon plus copie si original dupa ... (vezi toată discuția)