avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In cazul in care?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

In cazul in care?

Daca primesc autorizatie de constructie ce o sa faca o sa dea primaria in judecata sau pe mine?
In acest caz cred ca ar trebui sa il dau eu in judecata sa imi spuna legal motivul pentru care nu vrea sa dea acordul notarial,nu doar ca a avut ciuda pe tata?

Ultima modificare: Joi, 6 Septembrie 2018
sneider, utilizator
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 11:02, 7 Septembrie 2018
Doriți să dați pe cineva în judecată pentru a vă spune motivul ?
Bună ziua,

@
Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin"
Subiectul este aici:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

sneider, accesați link-ul de mai sus și apăsați pe butonul Răspunde când doriți să publicați un nou mesaj. Dacă deschideți un topic nou pentru fiecare mesaj n-o să se înțeleagă nimic din problema dumneavoastră.
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta de transport pe cont propriu Costacostructor Costacostructor Am uitat sa spun ca am avut licență de transport pe cont propriu în Italia și acolo nu mi au cerut atestat profesional (vezi toată discuția)
Nu se poate deschide subiect nou de pe telefonul mobil? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu se poate deschide subiect nou dupa telefonul mobil? Am vrut sa deschid un subiect nou si nu am rubrica sa ,,public mesajul\" Asa este, sau nu am vazut ... (vezi toată discuția)
Am intrebat de program expert ca dna vine pe la 11-12a.m. si ... monica_suslanescu monica_suslanescu Am intrebat de program expert ca dna vine pe la 11-12a.m. si poate pleca la 18,19,20 p.m. iar tonul discuțiilor in cabinet e f ridicat de ai impresia ca ... (vezi toată discuția)