avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Taxa judiciara divort.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Taxa judiciara divort.

Buna ziua!am inaintat dosarul de divort si am platit prima taxa judiciara.nu m am prezentat la prima sedinta .apoi am refacut dosarul cu alta taza judiciara platita .acum sunt in asteptare de sedinta iar avocatul imi cere o a treia taxa judiciara .cu motivul ca asa cere judecatoria!ce sa fac? E normal asa?
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 12:45, 7 Septembrie 2018
Așa se întâmplă când se plătesc taxe fără corespondent în cererea adresată instanței.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am fost citata pentru primul termen al apelului bianca2012 bianca2012 Buna ziua. Am depus cerere de apel in termen in care am mentionat ca motivele apelului le voi depune pana la prima zi de infatisare. Am gasit pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Rog, ajutati-ma... sunt stupefiata de deciziile justitiei.... kero kero Intr-un proces civil - pretentii, judecatoarea a dispus efectuarea unei expertize judiciare la fata locului pentru evaluarea pagubei (inundatie), platim ... (vezi toată discuția)
Probleme cu ordonanta presedintiala Ruco Ruco Buna ziua! Încerc sa scurtez pe cât posibil problema: sunt in proces de divort cu copil minor....copilul este la el si nu îmi da voie sa il iau, pot sa il ... (vezi toată discuția)