avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot obtine amanarea procesului impotriva unui PV ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot obtine amanarea procesului impotriva unui PV ?

Buna ziua.Pe data de 7 octombrie am primul termen impotriva Brigazii de Politie contestand un PV.Am nevoie de permis in perioada urmatoare si as dorii sa obtin o amanare a termenelor.In cazul in care invoc amanarea pt angajarea unui avocat si nu angajez unul pana la urmatorul termen care este consencinta?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Denage , utilizator 12:54, 9 Septembrie 2018
Chiar daca nu obtineti amanarea si procesul se judeca ,pana se redacteaza si apoi formuland apel mai castigati luni bune sau poate chiar mai mult.Puteti formula o cerere de amanare pt angajare aparator dar nu este obligatoriu sa fie admisa.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns.
Ultima modificare: Duminică, 9 Septembrie 2018
Denage, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca LaurVLM LaurVLM Buna ziua, In urma unui proces deschis impotriva DGPMB-BRIGADA RUTIERA-SERVICIUL SUPRAVEGHERE RUTIERA, am primit urmatoarea solutie : \"Tip solutie: Admite ... (vezi toată discuția)
Obligatiile conducatorului auto dupa ce plangerea contraventionala a fost respinsa pe cale de exceptie a perimarii, invocata din oficiu de instanta? nicolauviorel nicolauviorel In luna oct.2009 o persoana, in calitate de conducator auto, a fost sanctionata contraventional conf.art.101 alin.3 lit.a) cu puncte de penalizare si aplicarea ... (vezi toată discuția)
Recuperarea permisului de conducere Raulll Raulll circuland pe un drum national, am fost oprit in trafic de catre R.A.R , care fara aparatura omologata, doar cu un simplu cric imi verifica masita!:, sistemul ... (vezi toată discuția)