avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Problema REVISAL/ANAF D112
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Problema REVISAL/ANAF D112

Buna ziua. Intampin si eu cateva probleme si ar fi minunat sa ma puteti ajuta/lamurii daca ati trecut prin probleme de genul ...
Lucrez de 4 luni la firma actuala si sunt trecuta doar cu 2 luni defapt 1 luna intreaga pe prima nu o punem la socoteala.Ideea este ca astazi am luat legatura cu patronul si contabilul firmei si i-am rugat sa ma treaca si pe celelalte 2 luni in cauza ( iulie/august) pentru a fi in bazele ANAF,implicit pentru IMPRUMUT. Mi-au spus ca tocmai m-au trecut si chiar mi-au aratat un EXTRAS REVISAL in care apar cu cele 2 luni IULIE,AUGUST dar atunci cand verific pe ANAF (ONLINE) nu apar deloc doar cu acele 2 luni (05/06) si cam atat. Sunt sigur ca m-au trecut in REVISAL cu cele 2 luni despre care va vorbeam (07/08) dar de ce nu apar in D112 ANAF? Care e procedura si cum as putea rezolva? As aprecia enorm cateva raspunsuri sau lamuriri .Am mare nevoie de obtinerea acestui imprumut pentru un tratament. Va urez o zi frumoasa si sanatate!
Cel mai recent răspuns: GildaVacareanu , utilizator 08:05, 22 Decembrie 2021
Termenul de depunere al D112 pentru veniturile lunii iulie este 25 august, pana ce ANAF-ul face distribuirea sumelor dureaza cateva zile, abia dupa data de 10 septembrie veti putea vedea ca angajatorul a depus aceasta declaratie. La fel pentru veniturile lunii august, abia dupa data de 10 octombrie se actualizeaza datele pe ANAF(online).
Puteti solicita angajatorului o adeverinta din care sa rezulte veniturile realizate in vederea obtinerii imprumutului bancar.
DA nu are legatura cu RVS, se depune declaratia 112 la ANAF, verificati declaratia 112 ce s-a depus la ANAF
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua. Verificati declaratia 112 daca s-a depus la ANAF.Baza nu este Revisalul acesta se depune la ITM.
Va sugerez sa solicitati la ITM extras de pe revisal este posibil sa nu fiti raportat la ITM, chiar daca v-au dat extrasul RVS.
A-ti semant contract de munca???Solicitati o copie de pe declaratia 112 depusa la ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente revisal -112 econo econo Buna seara, Am primit in spv neconcordantele dintre 112 și revisal. Cum sa interpretez faptul că în revisal am 10 angajati si in d112 8, cei doi fiind ... (vezi toată discuția)
Problema revisal/anaf d112 octavianmateo96 octavianmateo96 Buna ziua. Intampin si eu cateva probleme si ar fi minunat sa ma puteti ajuta/lamurii daca ati trecut prin probleme de genul ... Lucrez de 4 luni la firma ... (vezi toată discuția)
Revisal + erori la transmitere on-line d112 BICOS BICOS pentru transmitere revisal trebuie doar o dec. interna de numire care cumva trebuie inregistrata la itm? imi apar erori la folosire certif, digital ptr.112 ... (vezi toată discuția)