avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul de crestere si ingrijire a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul de crestere si ingrijire a copilului

Buna ziua. Sunt functionar public inspector asistent angajat din anul 2015 aprilie. In anul 2017 am intrat in CIC. Ma voi intoarce la serviciu in noiembrie 2018.Intrebarea este daca ma pot incadra pentru avansarea in gradul inspector superior la sfarsitul anului dat fiind ca am evaluare pe anul 2016 si pe 2017 si 3 ani de vechime pe functie se fac impreuna cu anul in care am fost in CIC. MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:30, 11 Septembrie 2018
Promovarea în grade sau trepte profesionale imediat superioare se face din 3 în 3 ani, în funcţie de performanţele profesionale individuale, apreciate cu calificativul "foarte bine", cel puţin de două ori în ultimii 3 ani de activitate, de către comisia desemnată prin dispoziţie a ordonatorului de credite bugetare, din care fac parte reprezentanţii organizaţiilor sindicale reprezentative la nivel de unitate sau, după caz, reprezentanţii salariaţilor, dacă în statute sau în legi speciale nu se prevede altfel.

In speta, puteti participa la concursul de promovare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare functionar public Cretu Oana Cretu Oana În anul calendaristic 2013 am obținut calificativul<foarte bine> . În anii 2014,2015 si 2016 nu am mai fost functionar public ci personal ... (vezi toată discuția)
Stabilire salariu remuss remuss Am si eu o intrebare-Care este salariul unui inspector de specialitate(studii superioare A. pub.)gradul II,gradatia 4 ,personal contractual la o primarie cu ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad Ani90 Ani90 Pe 17 iulie 2017 am inceput activitatea in cadrul unei primarii, avand functia de inspector debutant. Pe 2 mai 2018 am intrat in concediu de maternitate. ... (vezi toată discuția)