avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Mai este valabilă asigurarea în cazul în care la ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Mai este valabilă asigurarea în cazul în care la aceeași adresă la care am asigurare de locuință e și sediul social al unei firme?

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca la aceeasi adresa la care am asigurare de locuinta ,am si sediul social al unei firme(SRL,PFA) , mai este valabila asigurarea ? Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 20:52, 13 Septembrie 2018
Buna ziua.

Depinde ce activitate desfasurati la sediu si ce asigurari aveti.

Exemplu:
- daca aveti activitate mixta de locuinta + birouri, ar trebui sa aveti o asigurarea obligatorie PAD + asigurarea apartamentului pentru activitate de birouri (pentru activitatea cu cel mai ridicat grad de risc);
- daca aveti doar activitate de locuinta: asigurare PAD (obligatorie) + asigurarea facultativa a locuintei;
- daca aveti doar activitate de birouri: doar asigurare facultativa pentru persoane juridice (fara asigurarea obligatorie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla asigurare locuinta AdrianGal AdrianGal Buna ziua Am o polita de asigurare facultativa a locuintei, aferenta unui credit ipotecar, cesionata in favoarea bancii. Banca ma obliga sa cesionez in ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinta gabi.b gabi.b In octombrie 2010 am cumparat un apartament prin Programul Prima Casa - Raiffeisen Bank (persoana fizica) . Odata cu acest credit mi-au facut obligatoriu cei ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie locuinta eka20 eka20 Buna seara! Avem credit de nevoi personale cu ipoteca si in urma achizitionarii acestuia, suntem obligati la asigurarea locuintei. Platim anual 250euro, iar ... (vezi toată discuția)