Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul concediu prenatal

Sunt in concediu prenatal incepand cu luna septembrie. Calculul indemnizatiei s-a facut in luna septembrie cu contributia la CAS plafonata la 115 lei. Pentru luna octombrie, se va trece automat la prevederile OUG 3/2018? Sau modul de calcul va ramane acelasi de la data la care am iesit in concediu?
Cel mai recent răspuns: andra_mr , utilizator 12:40, 14 Septembrie 2018
O sa ramai pe legea veche pentru ca medicalul tau o sa fie "in continuare".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul cm Vali26 Vali26 Cum se calculeaza CAS ptr sarcina lauzie cod 08 . Va rog exemplu ptr. luna februarie , 28 zile CM, 20 de zile lucratoare in luna, salariul brut 1900. Ce ... (vezi toată discuția)
Cât este cas ul pentru concediu prenatal/postanal începând cu 1 octombrie 2018 CALumi CALumi Daca am intrat în concediu prenatal la 1 august 2018 și mi s-au a reținut 25%pt.CAS, voi primi înapoi banii, începând cu 1 octombrie, datorita faptului ... (vezi toată discuția)
Modificare calcul prenatal OMaria10 OMaria10 Buna ziua, Din anumite surse am inteles ca persoanele care vor intra in prenatal după data de 1 octombrie vor beneficia de alt calcul fata de cel deja ... (vezi toată discuția)