avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Telekom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Telekom

Buna ziua! Am o cartela prepay si cei de la telekom mi-au restricționat orice fel de apel fara vreun motiv - atat apelurile de intrare cat si cele de iesire ( beneficiile de la cartela nu s-au terminat, nu am sunat in strainatate si nici nu am fost sunat, nu am accesat site-uri dubioase etc) Daca ii actionez in judecata am vreo sansa sa castig?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:53, 13 Septembrie 2018
cereti mai intai o explicatie. procedura prevede oricum o incercare de conciliere prealabila. sigur vreti sa va judecati? pentru 10 eur sau mai putin?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz telekom romania Catalin_Dutu Catalin_Dutu Buna seara, Am sa va dau copy-paste la plangerea ce vreau sa o depun la Telekom Romania. Dupa ce cititi, accept un sfat/parere asupra acestei spete - si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)
Blocare sim cosmote de catre o persoana necunoscuta Bogdan88 Bogdan88 Buna ziua. Ieri mi-a fost blocata cartela de Cosmote desi eu nu am solicitat acest lucru. Am sunat la relatii cu clienti sa intreb ce se intampla de nu pot ... (vezi toată discuția)