avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua in ce conditii se apelează la succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua in ce conditii se apelează la succesiune

Buna ziua , sper sa reusesc da aflu de la dv raspunsul la intrebarea mea , este următoarea. Cand este necesară demararea succesiunii pentru o proprietate. Proprietatea. In cauzs este un apartament. Al mamei mele care a decedat la 47 de ani in urma cu un an. Intrebarea mea este. In contractul apartamentului suntem trecuți toti 3 eu , fiul ei si unicul moștenitor, ea si bunica mea , mama ei care este in viata. Fie care avem cota parte in acest caz este necesară. Succesiunea ??
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 13:58, 14 Septembrie 2018
Succesiunea se face pentru intrarea in posesie.

Inteleg ca apartamentul era in fapt al mamei, dar cumparatori pe contract figurati dvs, mama si bunica. In acest caz trebuie sa dezbateti succesiunea dupa mama dvs pentru a mosteni cota dansei din dreptul de poprietate. (1/3)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune - mostenire danutzbv2006 danutzbv2006 Buna ziua, Deoarece m-am confruntat cu problema de a nu reusii sa aflu in avans care sunt costurile unei astfel de proceduri dezbatere succesiune+ mostenire, ... (vezi toată discuția)
Succesiune - unicul fiu lock lock Tatal meu a murit in urma cu putin timp. Mama mea traieste. Sunt unicul fiu. Principalele bunuri care le-au dobandit impreuna in timpul casatoriei sunt un ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii lupas  alexandra lupas alexandra Mama a decedat in ian. a.c. Care este termenul legal in care pot face dezbaterea succesiunii?Sunt singurul mostenitor si din motive financiare nu pot estima ... (vezi toată discuția)