avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce responsabilități au medicii stomatologi față de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce responsabilități au medicii stomatologi față de pacienți? Am plătit aprox. 3500 de lei, nu am niciun bon fiscal/chitanță/factură, iar la niciun an după lucrări am probleme cu dantura

Buna ziua,am fost la un medic stomatolog si am platit aprox 35000 lei si nu am niciun bon fiscal/chitanta/factura.Acum am pb cu dantura si medicul imi cere iarasi bani pe lucrari platite si care nu au tinut nici macar 1 an. Medicii stomatologi nu au obligatia sa dea garantie materila ptr lucrarile efectuate? (implanturi).Daca il dau in judecata am vreo sansa sa recuperez o parte din bani?Daca cer fisa mea medicala medicul are obligatia sa mi-o elibereze?
Ultima modificare: Luni, 17 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Raluca Dudescu , Consultant managementul calitatii 08:14, 3 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce inseamna pentru dvs avocat bun ? Daca priviti mai sus, in bara de stare a site-ului, mai in dreapta, exista sectiunea CONSULTANTI, unde puteti intra si puteti alege pe baza criteriilor dvs un avocat corespunzator din zona dvs.
Cred ca sunteti depasita de realitate .Clar ca medicii stomatologi ofera garantie pentru lucrarile efectuate (medicii care, cu adevarat isi exercita profesia cu o mare raspundere ).Ceilalti, nu .
Cred ca nu sunteti in ton cu realitatea .Clar ,medici trebuie sa ofere garantie pentru lucrarile efectate ,si intradevar o fac doar cei ce isi exercita profesia cu o mare raspundere ,deci ,adevaratii medici ,nu cei cu numele .Trebuie evitat orce relatie cu cei ce nu-si asuma raspunderea ci doar invata ,sau fac practica pe cei ce accepta .
Buna ziua,
Desigur ca aveti dreptul sa solicitati fisa medicala, daca el chiar a realizat-o. In urma obtinerii acesteia, puteti depune plangere la ANAF antifrauda, mentionand ca pt acele lucrari si consultantii nu s-au emis bonuri fiscale. Si in lipsa fisei dvs puteti solicita verificarile, mentionand ca este o practica permanenta a cabinetului.
Pt restul pretentilor - respectiv recuperarea sumei - puteti discuta cu un avocat.
Indiferent cum ar fi, este important a mentiona ca si dvs, in calitate de consumator, ati actionat cumva cu superficialitate, deoarece nu ati solicitat de la inceput medicului sa ofere garantii asupra lucrarilor si nu ati solicitat bonul fiscal pt lucrarile efectuate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sanse am sa-mi recuperez banii de la o clinica stomatologica? kindness kindness Costuri enorme, lucrari dentare de proasta calitate, am achitat ffff multi bani fara o evaluare prealabila sau un deviz facut inainte de a achita 1100 E, suma ... (vezi toată discuția)
Aș dori o evaluare la o facultate de profil pentru o lucrare dentară executată defectuos. vor ei să-mi asculte problema, și dacă da, când și unde s-ar face evaluarea? paula264 paula264 Am facut 4 coroane dentare. Culoarea este alba posibil B fata de D2 culoarea incisivilor. Coroanele de sus stau pe stalpi doar daca ii tii cu mana cand iei ... (vezi toată discuția)
Problema cu un stomatolog pubela pubela buna ziua am un mare necaz si as vrea sa stiu daca am sorti de izbanda in 2008 m-am adresat unui medic dentist pt mai multe probleme dentare. in urma ... (vezi toată discuția)