avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autentificare/Atestare Act Constitutiv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autentificare/Atestare Act Constitutiv

Buna seara,

Imi puteti spune, va rog, daca este obligatorie autentificarea/atestarea Actului constitutiv la inregistrarea unei societati. Metionez ca societatea este de tip SRL cu doi asociati. Daca este necesara o astfel de procedura unde se poate efectua?
Cel mai recent răspuns: Alexa2412 , utilizator 17:13, 25 Septembrie 2018
La notarul public pt autentificare la av .pt atestare.Comparati ofertele si alegeti in consecinta.
Actul constitutiv poate fi autentificat la notar, cu dare data certa avocat sau consilier juridic (depine de judet) sau sub semnătura privata, fie semnat pe toate paginile sau doar la ultima pagina, depinde de județul unde depuneți dosarul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
ROXANA IONELA HRISOVESCU, Consilier juridic
Va multumesc pentru informatii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data certa anca_diana anca_diana in cazul in care o societate modifica mai multe art ale actului constitutiv redactat de un avocat( maj capital, denumire schimbata, ob principal, etc),trebuie ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre actul constitutiv al societãþii robertsega32 robertsega32 Buna ziua, Pentru infiintarea unei societăţi, actul constitutiv poate fi întocmit sub semnătură privată? În cazul despre care vorbesc, asociatul ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv reactualizat mai trebuie parafat de avocat / jurist? Elena Goran Elena Goran am actualizat un act constitutiv si nu stiu daca registrul comertului il primeste asa cu semnaturile asociatilor si stampila firmei sau mai trebuie parafat / ... (vezi toată discuția)