avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ccc

Dacă tatăl nu își ia CCC,care este ultima zi in care mama se poate întoarce la serviciu ? Va primi indemnizația pt ultima luna ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:53, 20 Septembrie 2018
In luna 24 de ccc , dacă tatăl nu se încadrează , mai primesc indemnizație ? Poate afecta indemnizație pt bebe2?
Datele situației sunt următoarele : bebe 1 împlinește 2 ani in 23 nov , bebe 2 are termen de naștere in 30 ian . As dori sa leg zilele de ccc și sa nu revin la serviciu deloc, dacă as pitea intra direct in ccc2 . Tinanad cont ca tatăl nu lucrează și nu are venit . Nici nu vreau sa pierd serviciul, dorind ca după bebe2 sa revin pe același post.
Ma puteți îndruma cu ce am de făcut sa pot face totul corect. Multumesc mult
Datele situației sunt următoarele : bebe 1 împlinește 2 ani in 23 nov , bebe 2 are termen de naștere in 30 ian . As dori sa leg zilele de ccc și sa nu revin la serviciu deloc, dacă as pitea intra direct in ccc2 . Tinanad cont ca tatăl nu lucrează și nu are venit . Nici nu vreau sa pierd serviciul, dorind ca după bebe2 sa revin pe același post.
Ma puteți îndruma cu ce am de făcut sa pot face totul corect. Multumesc mult
In luna 24 de ccc , dacă tatăl nu se încadrează , primiti indemnizație, dar trebuie depusa cat mai repede acea declaratie.

Nu afecteaza CCC2

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din ccc1 in cc2 daria7 daria7 Buna ziua, am inteles cam cum sta situatia in care nasterea unui bebe 2 se intampla in timpul ccc1, insa am niste nelamuriri in cazul meu care este putin ... (vezi toată discuția)
Concediu postnatal AlexaAlina AlexaAlina Buna ziua ! Amsieu o nelamurire cu concediul postnatal. Ce se intampla daca nu imi raman 42 de zile din cele 126 alocate concediului prenatal/postnatal dupa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - ccc2 dupa ccc1 Maria.Toma Maria.Toma Buna ziua!Sunt in ccc1 si sunt insarcinata.Pe 6 iulie copilul implineste 2 ani si eu pe 24 septembrie nasc.Cum trebuie sa procedez ca sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)