avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta de salariu la Cresa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta de salariu la Cresa

Buna ziua,

Am o anumite problema si daca se poate sa ma lamuriti va rog.

Am copilul inscris la cresa. Ne-au cerut adeverinte de salariu. Doar unul din noi a dus adeverinta de salariu. Cealalta nu are un contract de munca.
Pentru ca nu am adus amandoi adeverinta de salariat, vor sa ne scoata copilul de la gradinita.

Este normal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:28, 19 Septembrie 2018
Nu este normal ... parinte care nu are c.i.m., poate duce un document care sa ateste asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere copil la cresa miki72 miki72 buna ziua Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : am inscris copilul la o cresa de stat si imi cer sa duc adeverinta de salariat numai ca eu nu sunt ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la adeverinta de salariat daca sunt in cic? eugenia2008 eugenia2008 Buna ziua , Sunt in CIC din 01-05-2007 ,am nevoie de o adeverinta de salariat pentru a-mi inscrie fiul la cresa. Angajatorul meu refuza sa mi-o dea pe ... (vezi toată discuția)
Dilema program de vizită minor Crissa.M Crissa.M Buna ziua. Am o dilema: in sentinta de divort s-a consemnat ca dupa varsta de 3 ani minorul isi va petrece jumatate din vacanta la mama si jumatate la tata. ... (vezi toată discuția)