avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezmembrare parcela - latime drum servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezmembrare parcela - latime drum servitute

Buna ziua
Suntem 4 persoane care detinem o parcela de 7000 mp cu o singura deschidere de 20 m la un drum public.
Dorim sa dezmembram parcela iar drumul de servitute in C.U. scrie ca trebuie sa fie de 4 m latime daca nu depaseste 60 m ... daca depaseste trebuie 7 m latime ( lungime drum 120 m).
Intrebarea este ... daca dezmembram in 2 etape ca sa nu depasim 60 m in etapa 1 sa fie de 4 m latime .... prelungirea drumului de servitute la dezmembrarea a doua sa il facem tot de 4 m latime ... este posibil ?

multumesc

Alte discuții în legătură

Dezmembrare lot teren LE PAGE EMIL LE PAGE EMIL Astept va rog,un raspuns,autorizat.O ruda apropiata,detine un teren agricol.A facut dezmembrarea in 4 loturi.3 loturi +drum acces.Nu i s-a aprobat dezmembrarea ... (vezi toată discuția)
Ce latime trebuie sa aiba drumul de servitute ? ContSters55112 ContSters55112 Detin un teren cu deschiderea de 28 m si lungimea de aprox. 150 m. As vrea ca partea din spate sa o parcelez pentru vanzare, dar nu stiu ce latime minima ... (vezi toată discuția)
Acces drum servitute Adinastanica Adinastanica Buna ziua, am nevoie de ajutor in următoarea problema . In 2006 am cumpărat un teren unde accesul se face prin drum de servitute stabilit atunci la 4 mp ... (vezi toată discuția)