avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cumpărător auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cumpărător auto

Bună ziua. Ce acte îmi trebuie cand cumpăr un auto adus din Germania? Mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Septembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: marinalin78 , utilizator 20:15, 19 Septembrie 2018
Actele necesare la RAR sunt: actul de identitate solicitant, brief-ul mare (cartea de identitate din Germania) si o cerere de activitate RAR.
De la RAR veti primi urmatoarele acte necesare pentru prima inmatriculare:
1) cartea de identitate auto;
2) certificatul de autenticitate al masinii;
3) ITP-ul;
Trebuie sa traduceti cartea masinii, impreuna cu contractul de vanzare - cumparare sau factura.
Mulțumesc mult ynocentta. Contactul de vânzare-cumpărare din Germania poate ține loc de factură. Eu vreau să înmatriculez mașina pe Cabinet individual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum inmatriculez masina? Petro123 Petro123 Buna ziua! Am cumparat o masina cu nr de Germania!Contractul v-c este facut intre neamt si sotul meu. In brif ul mare si mic este trecut cel de la care am ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto masina din germania dan73nik dan73nik As dori sa cumpar o masina din Germania, ca apoi sa o inmatriculez in Romania. Ce stiti despre inmatricurea pe baza de factura ? Influenteaza asupra taxei de ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul nu este proprietarul din brief. auto cump. din germania. marian89 marian89 Buna ziua, Am cumparat o masina din Germania de la un dealer (AB Automobile), care la randul sau a cumparat masina de la proprietar (Christian). In Brief ... (vezi toată discuția)