avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Noua casa de marcat cu jurnal electronic
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Noua casa de marcat cu jurnal electronic

Buna seara ! Am un PFA infiintat in 2012 cu obiect principal de activitate Cresterea albinelor. In anul 2015 am mai adaugat inca doua obiecte de activitate la PFA Activitati fotografice si Alte activitatii recreative. Am cumparat casa de marcat fiscala si am folosito foarte putin neavand activitate mai bine zi am taiat doua bonuri. In august m-au sunat cei de la magazinul unde am cumparat casa de marcat si mi-au spus sa merg sa cumpar alta noua, cu jurnal electronic. Sunt obligat sa fac acest lucru fiind PFA? Chiar daca fac fotografii in regim ambulatoriu la domiciliul clientului sau in alte locatii decat sediul PFA ?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 01:20, 20 Septembrie 2018
Asa cum erati obligat de lege sa folositi casa de marcat fiscala pana acum, tot asa trebuie sa o folositi si de acum incolo. Singura deosebire este ca trebuie sa folositi alta casa de marcat fiscala, in ton cu evolutia tehnologica.

Deci, trebuie sa achizitionati o noua casa de marcat fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detalii pfa PfaDiana PfaDiana Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati, pentru ca am descoperit ca nu stiu mai nimic. 1. Cum schimb sediul social la un pfa? Cum adaug un punct de lucru? ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat obligatorie? meeshoo meeshoo Buna ziua, Eu sunt PFA in sistem real si mai nou ma ocup si de fotografie. Deocamdata nu am avut clienti persoane fizice, doar juridice, carora le-am emis ... (vezi toată discuția)
Se poate pfa fotograf fara casa de marcat? Raduuu99 Raduuu99 Buna ziua ! Doresc sa infiintez un PFA ca si fotograf la evenimente. Este neaparata nevoia unei case de marcat ? Am tot intrebat si mi s-a spus ca pot folosi ... (vezi toată discuția)