avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reziliere contract colaborare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reziliere contract colaborare

Sotia mea este agent asigurare la o societate de asigurari, directorul societatii i-a comunicat ca societatea nu mai poate colabora cu ea, deoarece eu sunt in litigiu cu societatea si ca ar fi conflict de interese, asa ca vor sa rezilieze contractul de colaborare!!! Sotia are cateva asigurari si ar pierde comisionul in caz de reziliere, deci nu este de acord. Va rog sa ma ajutati cu un sfat util.

Va multumesc anticipat, cu stima LOPY.
Ultima modificare: Marți, 10 Noiembrie 2009
LOPY, utilizator
Cel mai recent răspuns: LOPY , utilizator 21:44, 10 Noiembrie 2009
Nu a semnat inca nimic, maine urmeaza sa revina la societatea de asigurari si sa primeasca acceptul pentru ridicarea garantiei (o suma de bani) care i s-a oprit de-a lungul derularii contractului de colaborare. Probabil ca maine va fi "invitata" sa semneze rezilierea contractului, cu toate ca si azi i s-a comunicat ca deja nu mai figureaza ca si agent asigurare.
Ce poate sa mai faca? Eu ma gandesc sa folosesc, daca cumva va primi motivele rezilierii(cu toate ca nu cred ca va primi) in procesul pe care il am in derulare conflict de munca cu societatea pentru a dovedi reaua credinta si sicanele facute de conducerea societatii. in legatura cu coflictul am postat un articol: UN PROCES CAT TREI SFERTURI DIN VIATA FETITEI MELE...(tot pe DREPTUL MUNCII)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract-probleme MrFB MrFB Buna ziua, In calitate de agent imobiliar am semnat un contract de colaborare cu o alta agentie pe o perioada nedeterminata.In contract singurele clauze de ... (vezi toată discuția)
Reziliere unilaterala contract comercial mirceaco mirceaco Am o companie mica, care are ca obiect de activitate adminisitrarea unui portal pe internet. Am incheiat un contract comercial pe o perioada determinata cu o ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese... rempy rempy Am si eu o intrebare. Sunt proprietarul unei firme de constructii. Din 2013 am castigat un contract de intretinere si prestari servicii cu un liceu. Pt. o suma ... (vezi toată discuția)