Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Aţi auzit de Nessie, monstrul din Loch Ness? dar de extratereştrii? Ce a fost mai înainte, oul sau găina?....A existat Nessie, da sau nu? Se cercetează, dar nu există o concluzie.
Din moment ce nici cercetătorii psihologi nu au ajuns la o concluzie unitarăDaca va asteptati ca toti psihologii din lume sa fie de acord pentru a putea dumneavoastra sa afirmati cu exactitate daca exista sau nu alienarea parentala puteti astepta mult si bine. Inca exista voci care combat Holocaustul sau beneficiile vaccinarii. Asta nu inseamna totusi ca Holocaustul nu a existat sau ca rubeola nu poate omori.
Am afirmat că nu există salariu minim la sediul central din Bucureşti al OMW - Petrom fiindcă sunt staţii de combustibil în Ploieşti suficiente unde o persoană mulţumită cu salariul minim poate lucra ca şi casier sau muncitor pe platformă, iar pentru acelaşi salariu minim, ca femeie de serviciu, nimeni nu face naveta la Bucureşti, este cât se poate de logic.
În ce priveşte cadourile, acele mămici au greşit, în sensul că nu trebuia să le refuze, trebuiau lăsaţi copiii să desfacă cadourile.au gresit si inca mai gresesc de au ajuns bietii parinti sa ceara instantele sa oblige mamele respective sa ii lase sa primeasca cadourile. Alienare parentala.
When, nu ştiu de ce presupun că sunteţi soţia respectivului tată sau doamna cu cei 2 băieţinu stiu de ce eu presupun ca sunteti mama din Ploiesti. partea frumoasa cu presupunerile este ca pot fi aruncate in ambele directii.
iar descinderea în parcare, cu martorii după el, este tipic fabricării de probe pentru dosarele curente şi dovedeşte manipularea copilului.
"Mihai locuieşte lângă noi", adică copilul nu s-a desprins sufleteşte de casa în care a crescut.nu, Mihai locuieste langa noi adica langa casa unde sta cu tatal si cu surorile lui. Sunt aproape una de cealalta si se putea ajunge usor acolo.
Şi încă ceva...copilul meu doarme noaptea, la orele 22:30, cât o fi de Halowen, nu umblă prin parcări pustii cu martorii tatălui după el, să-şi sperie mama cu asistenţă..
Nu este alienare parentala cand la mijloc este vorba de un abuz.
Doamnă, cred că nu mai avem ce discuta...mai ieri, copilul nu dorea să audă de mamă, îi ştergea numărul din telefonul său, nu voia să plece la program, acum, când se desfăşoară demersurile legale, brusc, noaptea, copilul doreşte să-şi îmbrăţişeze mama care l-a abuzat aproape 10 ani, care l-a ţinut flămând, dezbrăcat, nu l-a lăsat la şcoală (deunăzi, doamna Şobolan scris că tăticul a luat copilul de la şcoală, de la care şcoală, dacă nu mergea la şcoală? ) deşi tocmai scriaţi că copilul a conştientizat la ce abuzuri a fost supus!?