Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
referitor la domiciliul alternant: ANUMIŢI părerologi susţin că domiciliul alternant e benefic copilului.
Referitor la relaţia mea, am spus că a fost "o scurtă relaţie", care s-a deteriorat înainte de naşterea copilului, din cauza caracterului violent al domnului. De altfel, omul e fermecător, săritor, sociabil, curajos, tenace... aşa îl vede toată lumea, aşa l-am văzut şi eu, până a trecut la agresiuni fizice , poate am fost incompatibili; oricum, eu am refuzat continuarea relaţiei, cu riscul de a creşte copilul singură fiindcă cine a lovit odată, va lovi şi a doua oară.
Nu mi-aţi răspuns la întrebare:cum va arăta viitoarea generaţie rezultată din copiii care cresc fără mamă, fără tată sau fără ambii, pe la mătuşi şi bunici?
Toţi vor fi handicapaţi?V-am rugat sa nu mai folositi gresit acest cuvant.
În ce priveşte statul la calculator, concluzionez cu suntem la fel, iar doamna Şobolan e mai harnică decât mine, asta e lumea de azi, virtualul bate realitatea şi munca la calculator este deja larg răspândită.