avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare produse persoane fizice.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare produse persoane fizice.

Buna ziua! Vin cu o intrebare legata de o activitate economica. Doresc sa desfasor o activitate de "revanzare" a unor produse. Produsele vor fi proiectate de catre mine, realizate la un producator local ce dispune de echipamentele necesare si vandute online cu scopul obtinerii unui profit. Exista o forma legala pentru desfasurarea acestei activitati ca si persoana fizica?
Cel mai recent răspuns: ROXANA IONELA HRISOVESCU , Consilier juridic 18:41, 21 Septembrie 2018
Trebuie sa va infiintati un srl sau pfa. Pe baza de contract de prestari servicii si proiect firma respectiva va produce exemplarele dorite urmand ca dupa returnare, sa va ocupati singur pe firma dumneavoastra cu vanzarea mai departe.
Ultima modificare: Joi, 20 Septembrie 2018
george-neagu, moderator
Am inteles, va multumesc!
Puteti infiinta SRL, II sau PFA pt cod comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet, intermediere, in fct de contracte si alte coduri legate de activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru vanzare publicitate pe website Roxana Ana Cernat Roxana Ana Cernat Buna ziua! Sunt PFA si am un magazin online (4791 Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet). Pentru a vinde spatiu ... (vezi toată discuția)
Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare stefanev stefanev Buna seara ! Astazi mi-am scos certificatul de inregistrare de la Registrul Comertului firma SRL-D. Pe langa acest certificat am primit si \"Certificatul ... (vezi toată discuția)