avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1257 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Functionar Public-Suspendarea raportului de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Functionar Public-Suspendarea raportului de munka?Procedura

Sunt Functionar Public Asistent in cadul unei primarii si din cauze medicale am nevoie de 3-4 luni pentru a ma reface..ce pot face ca sa nu pierd locul de munca...M-am gandit la suspendare..cum sa fac..care este procedura cea mai buna?Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Gabriela_84 , utilizator 13:09, 10 Noiembrie 2009
Multumesc frumos pentru raspunsuri.. ramane sa revin in caz de neintelegeri cu autoritatile.O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical gravida am3lia am3lia Buna ziua, sunt gravida in 3 luni, sunt angajata la o firma privata de 1 an si 8 luni si as vrea sa stiu la cat concediu medical am dreptul, daca acesta se ... (vezi toată discuția)
Va rog iyanis iyanis am avut accident un individ beat cu 2% alcool in singe a intrat pe contrasens si mia rupt piciorul in 3 ,genunchi tibie si calcai sint in spital din 15 ... (vezi toată discuția)
Detasare - absente nemotivate bryan bryan Va prezint urmatoarea situatie; un functionar public este detasat de institutie, ia act de acest lucru insa nu se prezinta, la locul de munca , dupa o ... (vezi toată discuția)