avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa timbru
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa timbru

Bună ziua, a-și dori să aflu în cat timp se restituie taxa de timbru dacă am primit decizia de restituire încă din luna aprilie,iar bani nu au fost virați în cont? Și unde mă pot interesa când se restituie? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:35, 24 Septembrie 2018
Ați depus la organul fiscal competent (unde a fost achitată taxa) decizia de restituire soluţionată de instanţa de judecată şi inscrisul ce face dovada plății taxei judiciare de timbru?
Daca nu, procedati in acest sens!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa judiciara fgeorgeta fgeorgeta Va rog sa-mi spuneti care este procedura recuperarii taxei judiciare de timbru care a fost taiata pe numele unui CAR in scopul punerii in execuare a unor ... (vezi toată discuția)
Contestaţie la executare castigata, restituire taxa timbru m_m m_m Buna ziua, Am castigat contestatia la executare inceputa de kruk, iar in hotarare specifica ca se anuleaza toate actele de executare. Atat. Fara cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa judiciara de timbru stancu  georgeta stancu georgeta Buna ziua!As dori si eu , va rog, un raspuns la urmatoarea problema: Am fost reclamanta intr-un dosar de partaj succesoral , si la primul ... (vezi toată discuția)