avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inregistrarile telefonice ,,!!!!!!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inregistrarile telefonice ,,!!!!!!!!

in cazul unui dosar penal ,de evaziune fiscala;(cum ca as fi dat si primit bani cu dobinda);;procurorul poate cere inregistrarea convorbirilor telefonice ,,si folosirea lor ca si probe ???
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:15, 10 Noiembrie 2009
MULTUMESC PTR.RASPUNS.
Inteleg de aici ca nu ar fi cazul meu ,,nu ma incadrez in situatiile enumerate de dvs.!!!
cristiancsv a scris:

Persoana care a depus plingerea penala (si care avea sa-mi dea niste bani )m-a sunat si mi-a propus un tirg ;sa-mi dea numai o parte din bani cu conditia ,sa renunte la plingere si sa o retraga .De aici m-am gindit ca de fapt ,a facut acest lucru ptr.a ma trage de limba si ptr.a ma inregistra .Ma intreb si daca ;;odata facuta plingerea penala si inregistrata la procuratura ;;mai poate fi retrasa ??
Deci era vorba de o convorbire ,,nu de lista cu nr.vorbite.

Daca e vorba de o infractiune de camata retragerea plangerii nu va avea niciun efect juridic.
Nu poate sa o faca.
Dar e greu de dovedit ca ati dat bani cu camata.
Nu este insa imposibil.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inteceptari telefonice - trebuie sa fii anuntat? xuser xuser Trebuie sa fii anuntat daca ti s-a interceptat telefonul? (ma rog dupa terminarea Up,etc) Am auzit la stiri ceva genul \"Dosarul Alro Alatina a fost inchis ... (vezi toată discuția)
Probatoriu inregistrare audio cu telefon cyan cyan intuind ca una din persoanele implicate intr-un accident auto va depune o declaratie mincinoasa a fost inregistrata cu telefonul ,bineinteles fara acordul ei. ... (vezi toată discuția)
Inregistrare telefonica Consilier juridic Dana Maxim Consilier juridic Dana Maxim Stimati Colegi, Se poate dispune inceperea urmaririi penale pe baza unor inregistrari telefonice fara autorizarea motivata a judecatorului, doar pe baza ... (vezi toată discuția)