avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Majorare capital social srl cu obligatiuni de stat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Majorare capital social srl cu obligatiuni de stat

Buna ziua. Se poate majora capitalul social al unui srl cu obligatiuni de stat la purtator in franci aur, emise de guvernul Romaniei in 1929 ? Care este legislatia aplicabila in acest sens ?
Multumesc mult.
Ultima modificare: Luni, 24 Septembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: mar.ro , utilizator 10:02, 5 Octombrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult. Daca este posibil ca aceste obligatiuni sa fie aport in creata pentru nfiintarea unui SNC, in cazul schimbarii ulterioare a formei juridice din SNC in SRL, acest capital va ramane in acest caz in continuare si la srl ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aportul la capitalul social mocanumariamadalina mocanumariamadalina Actiunile detinute la o societate comerciala pot fi aduse ca aport social pentru constituirea capitalului social al unei alte societati comerciale? (vezi toată discuția)
Infiintare srl aport in natura camelia chircu camelia chircu se poate infiinta un srl cu asociat unic, la care asociatul unic vine cu aport la capitalul social cu un pachet de actiuni detinute la alta societate? (vezi toată discuția)
Aport actiuni la capitalul social camelia chircu camelia chircu Se poate aduce aport la capitalul social al unei societati actiuni detinute de un asociat la alta societate ? Ce forma de societate permite acest lucru? (vezi toată discuția)