CI Ioana Butan 
	    	Avocat

CI Ioana Butan 
	    	Avocat	    

CI Ioana Butan 
	    	Avocat

CI Ioana Butan 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 senu	                   

Am imprumutat pe cineva cu 600 lei si am facut un contract de imprumut la notar 
Trebuia sa mii dea pana pe data de 15.07.2009 dar nu iam primit 
In contract ... (vezi toată discuția)
	                    senu	                   

Am imprumutat pe cineva cu 600 lei si am facut un contract de imprumut la notar 
Trebuia sa mii dea pana pe data de 15.07.2009 dar nu iam primit 
In contract ... (vezi toată discuția)

beegees	                   

Buna ziua
In urma cu 2 luni am imprumutat o persoana juridica cu o suma de bani, cu contract de imprumut fara dobanda, dar cu clauza de penalitati daca nu ... (vezi toată discuția)
	                    beegees	                   

Buna ziua
In urma cu 2 luni am imprumutat o persoana juridica cu o suma de bani, cu contract de imprumut fara dobanda, dar cu clauza de penalitati daca nu ... (vezi toată discuția)

atomol	                   

Am imprumutat acum un an un ,,prieten,, cu o suma de bani .Am facut o chitanta de mana in care se specifica inapoierea banilor in maxim 3 luni .Acum prietenul ... (vezi toată discuția)
	                    atomol	                   

Am imprumutat acum un an un ,,prieten,, cu o suma de bani .Am facut o chitanta de mana in care se specifica inapoierea banilor in maxim 3 luni .Acum prietenul ... (vezi toată discuția)