avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducător autorizat
Discuție deschisă în Traduceri

Traducător autorizat

Bună ziua,

Sunt absolventă a Facultății de Limbă și Literatură Străină, secția Engleză-Germană. Întrebarea mea este următoarea: având în vedere studiile universitare pe care le-am absolvit, este necesar să susțin examen pentru a primi autorizația de traducător în cadrul Ministerului Justiției?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:30, 26 Septembrie 2018
Pentru a efectua traduceri utilizate in cadrul justitiei aveti nevoie de autorizatie emisa de catre Ministerul justitiei.
Autorizatia se obtine in urma depunerii unui dosar la MJ, posibil si un curs de perfectionare axat pe domeniul legislatiei juridice, finalizat prin examen.
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare traducator engleza si italiana iota_mihai iota_mihai Buna ziua, Sunt absolvent de facultate,am facut la scoala aproximativ 10 ani de limba engleza,am diploma de absolvire care sa o ateste si am diploma de ... (vezi toată discuția)
Traducator pfa - pregatirea profesionala Roxie Roxie Buna seara, Intentionez sa imi scot autorizatie PFA (de la Registrul Comertului) pentru a putea lucra ca traducator. Am absolvit facultatea de limbi straine ... (vezi toată discuția)
Atestat traducator matilda2010 matilda2010 obtinere atestat traducator Am terminat Facultatea de Cibernetica Economica la ASE Bucuresti , unde am facut 2 ani limba engleza si Facultatea de Limba si ... (vezi toată discuția)