Ce urmeaza sa se intample? Problema e ca numitul detine o functie publica. A ,,primit” in 2000,o diploma de bac,falsa si foaie matricola aferenta. In 2008 se inscrie la fac si obtine de la facultatea USH diploma de licenta, in 2011. In 2012 se inscrie la master la o fac de stat! In 2016 da disertatia si acum, in 2018, se duce sa o ia..dar surpriza e chemat la compartimentul juridic! Recunoaste fapta, si este anuntat ca au fost anuntate organele competente,cred ca procuratura! Universitatea a spus ca atata timp cat el nu mai solicita diploma nici ei nu mai au nici o implicare! Au spus doar ca o sa fie cautat de un procuror...cand o fi... ca ei nu su primit nici un raspuns!
Succesiunea asta de evenimente este valabila numai in cazul in care a si dat pe la liceu pentru a lua la cunostinta ca trebuie sa sustina un examen pe care sa il promoveze, sa obtina o diploma pe care sa o prezinte la o facultate in vederea obtinerii diplomei de licenta.
E clar ca diploma e falsa! El nu a urmat cursurile scolii! Problema e alta acum si anume ca e angajat in cadrul unui spital! O sa-si dea demisia dar nu cunoaste consensecintele si ...eu nu stiu cu ce sa-l ajut
Daca nu a urmat cursurile scolii, cel putin la gradinita a fost?
Dupa cum ati mentionat in primul mesaj. au fost anuntate organele de cercetare penala, asadar, chiar daca inceteaza contractul de munca vor exista consecinte.
Cu atat mai mult cu cat nici nu a urmat cursurile unui liceu pentru a obtine diploma de bac.
Consecintele vor fi mai mult sau mai putin grave functie de ce a profesat dupa obtinerea diplomelor.
problema e ca s-ar putea sa fie nevoit sa returneze salariile incasate in anii astia. banuiesc ca lucreaza la departamentul financiar la spital.
imi pare rau