bugsy_io 
	    	Utilizator

bugsy_io 
	    	Utilizator	    

miris 
	    	Utilizator

miris 
	    	Utilizator	    

1. Este bine sa se prezinte ca sa incheie o tranzactie, si in acest fel toti 5 isi clarifica situatia juridica a terenului sau.
2. Iesirea din indiviziune este de 2 feluri : voluntara (la notar) si judecatoreasca. Vreti cumva sa mergeti la notar si sa platiti cel putin 1.000 lei noi, cand puteti sa platiti doar 19 lei la judecatorie? Oricum reclamantul plateste, si daca va intelegeti in privinta impartelii nu platiti nici avocat, nici expertiza.
3. toti ies din indiviziune. atat reclamantul, cat si paratii.
4. avantajul este ca costa mult mai ieftin (taxa de timbru 19 lei + timbru judiciar de 0,30 lei) fata de cel putin 1.000 lei la notar. Avantajul este al tuturor coindivizarilor, pentru ca fiecare isi face acte pe bucatica lui de teren.
5. dupa ce obtineti hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila faceti actele cadastrale doar pentru terenul dvs., asta in cazul in care doriti sa instrainati terenul.
Pentru iesirea din indiviziune pe cale judecatoreasca nu este nevoie sa faceti Cartea Funciara.
 Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat

Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat	    

bugsy_io 
	    	Utilizator

bugsy_io 
	    	Utilizator	    

bugsy_io, utilizator
 bugsy_io, utilizator 	
			 ContSters50524 
	    	Utilizator

ContSters50524 
	    	Utilizator	    

parola16	                   

Buna ziua. Am dezbatut mostenirea din partea bunicului si a bunicii la un notar public, eu fiind singura mostenitoare. Aveam 2 titluri de proprietate: 
1- al ... (vezi toată discuția)
	                    parola16	                   

Buna ziua. Am dezbatut mostenirea din partea bunicului si a bunicii la un notar public, eu fiind singura mostenitoare. Aveam 2 titluri de proprietate: 
1- al ... (vezi toată discuția)

alemeraa	                   

Buna seara
In anul 1968 bunicul meu impreuna cu o alta ruda au cumparat impreuna un teren si o casa avand fiecare o cota de 1/2. Dupa decesul bunicilor s-a ... (vezi toată discuția)
	                    alemeraa	                   

Buna seara
In anul 1968 bunicul meu impreuna cu o alta ruda au cumparat impreuna un teren si o casa avand fiecare o cota de 1/2. Dupa decesul bunicilor s-a ... (vezi toată discuția)

costystanescu	                   

unul dintre mostenitori cu o cota indiviza de 1/4 in urma unei succesiuni poate ceda catre unul dintre ceilalti mostenitori cota sa indiviza prin notariat. ... (vezi toată discuția)
	                    costystanescu	                   

unul dintre mostenitori cu o cota indiviza de 1/4 in urma unei succesiuni poate ceda catre unul dintre ceilalti mostenitori cota sa indiviza prin notariat. ... (vezi toată discuția)