avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Case de marcat cu jurnal electronic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Case de marcat cu jurnal electronic

Sanctiunea prevazuta de lege pentru comercializarea de catre distribuitorii autorizati a vechilor aparate de marcat se aplica incepand cu 1 noiembrie 2018 ?
Momentan nu sunt case de marcat avizate pentru activitatea de taximetrie
Ultima modificare: Joi, 27 Septembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 14:02, 27 Septembrie 2018
Da, OUG 44/2018:

Art. II. - Sancţiunea prevăzută la art. 11 alin. (1) lit. h) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 28/1999, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, se aplică începând cu data de 1 noiembrie 2018 distribuitorilor autorizaţi sau unităţilor din reţeaua acestora acreditate pentru comercializarea aparatelor de marcat electronice fiscale definite la art. 3 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 28/1999, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, pentru săvârşirea, începând cu acest termen, a faptei prevăzute la art. 10 lit. aa) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 28/1999, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comercializare case de marcat in romania luizacsinte luizacsinte Ati putea sa imi dati ceva informatii despre comercializarea caselor de marcat (dintr-un stat membru UE) in Romania? In principiu ce autorizatii, avize, ... (vezi toată discuția)
Achizitionare casa de marcat FitPill FitPill Buna! Am nevoie sa achizitionez o casa de marcat si as dori sa stiu daca cele mai ieftine care sunt pe piata o sa imi fie de ajutor pe viitor sau trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cunoaste cineva daca art xvii din og226/2020,respectiv: ... celeonora celeonora Buna ziua, Cunoaste cineva daca art XVII din OG226/2020,respectiv: \"Articolul 16 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 181/2020 privind unele măsuri ... (vezi toată discuția)