Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Angela D 
	    	Consultant resurse umane

Angela D 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 augustin2000	                   

Buna seara! M-am confrunta de curand cu urmatoarea problema: trebuind sa ridic de la ITM Bucuresti un carnet de munca al unui angajat la o societate comerciala ... (vezi toată discuția)
	                    augustin2000	                   

Buna seara! M-am confrunta de curand cu urmatoarea problema: trebuind sa ridic de la ITM Bucuresti un carnet de munca al unui angajat la o societate comerciala ... (vezi toată discuția)

Nicoleta Silvia H.	                   

Am vazut ceva salar minim de 700 lei in domeniul transporturi.
Oare si CFR-ul se inscrie aici?
Sau la ce se refera ... care transporturi....cunoaste cineva ... (vezi toată discuția)
	                    Nicoleta Silvia H.	                   

Am vazut ceva salar minim de 700 lei in domeniul transporturi.
Oare si CFR-ul se inscrie aici?
Sau la ce se refera ... care transporturi....cunoaste cineva ... (vezi toată discuția)

claus821	                   

am o intrebare foarte simpla dau un caz asistent medical cu studii medii angajat dar care este si absalvent al facutatii de drept.Intrebarea este:primeste ... (vezi toată discuția)
	                    claus821	                   

am o intrebare foarte simpla dau un caz asistent medical cu studii medii angajat dar care este si absalvent al facutatii de drept.Intrebarea este:primeste ... (vezi toată discuția)