avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Hartuite pe facebok
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Hartuite pe facebok

Sunt hărțuită de fostul meu prieten pe pagina lui de facebok ,cu minciuni denigratoarea l a,adresa mea si a copiilor mei,si cu fotografii
Ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:54, 29 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti depune o plangere la politie. Atrageti-i atentia sa inceteze daca nu vrea sa dea declaratii pe polutie si sa raspunda si penal.faceti capturi de pe ecran si le depuneti drept probe. Print screen pe calculator sau captura ecran pe telefon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Captura ecran/pagina web ca proba sierra sierra Exista vreun soft sau un serviciu online cu care se poate face captura de eran sau de pagina web astfel incat sa fie folosita ca dovada/proba la o plangere la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma numesc t. v. si in aceasta dimineata am ... viorel00 viorel00 Buna ziua, ma numesc T.V. si in aceasta dimineata am primit un mesaj de amenintare care suna cam asa: Fereste-te de mine ca, nu-i a bine, Nu mai veni la ... (vezi toată discuția)
Expunerea minor pe retele sociale yo85 yo85 Buna ziua! Am un baiat in varsta de 6 ani care locuieste cu mama lui dupa divort. Avem custodie comuna. Fosta sotie are o relatie acum cu n tip de 21 de ani, ... (vezi toată discuția)