avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... expunerea minor pe retele sociale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

expunerea minor pe retele sociale

Buna ziua! Am un baiat in varsta de 6 ani care locuieste cu mama lui dupa divort. Avem custodie comuna. Fosta sotie are o relatie acum cu n tip de 21 de ani, cu 14 ani mai mic decat ea. Nu ma priveste acest lucru doar ca acest tip postaza public selfiuri cu fiul meu pe pagina lui de facebook. Acest lucru ma deranjeaza pentru ca efectiv imi expune copilul in cercul lui de prieteni. Exista o baza legala sa ii interzic acest lucru? Cu vorba buna nu intelege iar fosta sotie ii permite asta.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: yo85 , utilizator 22:27, 30 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Solicitati PRIN INSTANTA interzicerea expunerii fotografiei fiului alaturi de oricine altcineva.
Daca nu inceteaza solicitati un ordin de restrictie.
Faceti cat mai multe capturi ca sa aveti probe in instantra.
Ce credeti ca a facut cand i-am cerut sa scoata poza de pe facebok? A facut alta in care il tine n brate si scrie ca sunt unull langa altul pentru totdeauna. Efectiv se joaca cu nevii mei si cu viata copilului meu. Face asta doar sa ma provoace sa fac ceva sa se foloseasca ulterior la proces. Si nu pot sa fac nimic in privinta asta. Efectiv sunt legat de maini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E legal ca fosta sotie sa creeze copilului minor profil pe saituri de socializare? dumitrumihaila dumitrumihaila Din intamplare,am descoperit,ca fosta mea sotie,a creeat profile copilului nostru in varsta de 8 ani,pe cele mai populare site-uri,pe facebook si hi5.pe unul ... (vezi toată discuția)
Fotografii pe facebook minor de 8 ani fara acordul mamei ! buna ... adinaemyly adinaemyly FOTOGRAFII PE FACEBOOK MINOR DE 8 ANI FARA ACORDUL MAMEI ! BUNA ZIUA! AM O INTREBARE ... COPILUL MEU DE 8 ANI APARE IN FOTOGRAFII PE FACEBOOK POSTATE DE ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am următoare situație . părinți divortati, copil ... alegbob alegbob Buna ziua ! Am următoare situație . Părinți divortati, copil minor in vârsta de 3 ani . Concubina tatălui postează pe facebook poze cu copilul , pe ... (vezi toată discuția)