avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

acum ceva timp..aproximativ 3 ani am fost data in judecata de un ifn mai excat ferratum am avut o datorie de 300lei dupa care s
a majorat la 600lei.dupa ce m.au dat im judecata la ceva timp mi s.a pis poprire pe conturi .am mers la banca sa ma socotesc si sa imi achit datoria..gandindu.ma. a am maxim de plata de la 600lei cu comisioane etc maxim 1000lei dar mare mi.a fost dezamagirea cand de la banca mi s.a spus ca am 1600lei.sincer acum de la 300 lei sa se ajunga la 1600lei mi se pare enorm si exagerat.eu nu am nici un.venit si nu stiu ce sa fac si cum sa fac sa diminuez aceasta suma exagerata si clar abuziva .va rog sa ma sfatuiti unde sa merg si ce sa fac .mentionez ca am sunat deja la executor si mi s.a apus ca nu am ce face decat sa dau banii si ca aceaata suma se va mai majora.
Cel mai recent răspuns: Diana Camelia Diaconu , Avocat 00:02, 30 Septembrie 2018
Cititi- va contractul si vedeti ce dobanzi aveti trecute, pentru ca probabil sunt foarte mari. Ar fi fost poate nevoie de o contestatie la executare si de atacat contractul pentru clauze abuzive, dar e posibil sa nu aveti sanse de castig. Daca nu aveti niciun venit, nu are pe ce sa va execute. Daca insa aveti bunuri in proprietate( adica casa, masina....) ar fi bine sa faceti o intelegere de plata sau, daca nu, sa va treceti bunurile pe numele altcuiva, pentru ca aceasta suma se va tot majora ( depinde ce scrie in contract) si in final vi le vor scoate la vanzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita de la un ifn bad-joke bad-joke Buna seara! Problema mea este una destul de grava:am ajuns in situatia in care am datorii la 6 ifn-uri, din care 4 sunt scadente si cu intarzieri mari, cu tot ... (vezi toată discuția)
Executare poprire. mi se opresc bani (30%) de angajor si dupa ce imi vireaza ce a ramas mai imi opreste si banca 30% din suma asta. ce sa fac? emde emde Executare \\ Poprire . Am avut un credit prin 2008-2009 ce a ramas restant. Nu am mai putut achita nimic din el. Am ajuns in punctul executarii. Acum mi ... (vezi toată discuția)
Card de credit Chestiuta Chestiuta Buna ziua. Am un card de credit care a fost declarat scadent anticipat desi eu faceam plati. Am intarziart cu o rata datorita unui deces dar luna urmatoare am ... (vezi toată discuția)