avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa adopt un copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa adopt un copil

Buna ziua vreau sa adopt un bebelus si nu stiu cum se procedeza va rog frumos sa ma ajutati va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 1 Octombrie 2018
Ghidul adopției 2018: Ce trebuie să faci dacă vrei să adopți un copil
www.avocatnet.ro/articol_433...

Sau

Adopţia este operaţiunea juridică prin care se creează legătura de filiaţie între adoptator şi adoptat, precum şi legături de rudenie între adoptat şi rudele adoptatorului.
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 1 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire a unui copil adoptat Raluca20071976 Raluca20071976 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta: Am adoptat o fetita in varsa de 11 ani,hotararea judecatoreasca este cu data de ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a mosteni iustinian13 iustinian13 Bunicul a fost infiat de o familie, varul tatalui din prima familie a decedat neavand mostenitori pana la verii primarii, are dreptul de a-l ... (vezi toată discuția)
Dorim sa adoptam. URECHESTI URECHESTI Buna ziua ,ma numesc Mirela si impreuna cu sotul meu suntem in Anglia, dorim sa adoptam un copil din Rom.Va rog ajutati ne cu mai multe informatii.Unde trebuie ... (vezi toată discuția)