avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dorim sa adoptam.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dorim sa adoptam.

Buna ziua ,ma numesc Mirela si impreuna cu sotul meu suntem in Anglia, dorim sa adoptam un copil din Rom.Va rog ajutati ne cu mai multe informatii.Unde trebuie sa depunem dosar ,ce pasi trebuie sa urmam etc.Mimiconstantin17@gmail.com
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:03, 14 Martie 2019
Buna ziua,
Incercati sa urmariti pasii din site-ul de mai jos:
[ link extern ]
www.avocatnet.ro/articol_433...
Ultima modificare: Joi, 14 Martie 2019
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa adopt un copil Roxana grigore elena Roxana grigore elena Buna ziua vreau sa adopt un bebelus si nu stiu cum se procedeza va rog frumos sa ma ajutati va multumesc (vezi toată discuția)
Bună ziua ma numesc russo susanna am o întrebare unde găsesc ... Susan73 Susan73 Bună ziua ma numesc Russo Susanna am o întrebare unde găsesc un avocat pentru cedo? Pe scurt am fost discriminata și mi au fost respinse definitiv toate ... (vezi toată discuția)
Procedura mutare firma balea loredana alina balea loredana alina buna ziua as dori sa mut sediul firmei din gorj an bucuresti si as vrea sa stiu ce pasi trebue sa fac ca administrator al firmei .Va multumesc mult (vezi toată discuția)