vidican mariana 
	    	Utilizator

vidican mariana 
	    	Utilizator	    

Din cate stiu pe categoria de teren arabil se poate construi.
Solicitati primariei, in scris, sa va comunice (tot scris) daca se poate sau nu construi si daca nu se poate sa va indice motivul.
In functie de raspuns, urmeaza sa faceti pasii urmatori: fie sa solicitati scoaterea din categoria de teren arabil a suprafetei pe care doriti sa construiti, fie sa sa solicitati schimbarea PUG-ului cu privire la acest teren (acest lucru este mai greu, dar nu imposibil).
~ final discuție ~
 SaraDenisa	                   

Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)
	                    SaraDenisa	                   

Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)

rodmaxx	                   

Vreau sa cumpar un teren si sa construiesc o casa pe el. Are 'deschidere la drum' doar 9 m. Acum are cativa pruni, ceea ce ma face sa cred ca a fost o livada. ... (vezi toată discuția)
	                    rodmaxx	                   

Vreau sa cumpar un teren si sa construiesc o casa pe el. Are 'deschidere la drum' doar 9 m. Acum are cativa pruni, ceea ce ma face sa cred ca a fost o livada. ... (vezi toată discuția)

cristian_myx	                   

a]m o jumatate de hectar de pamant agricol si vreau sa construiesc o casa 
peste drum de pamantul acesta este o muara si acolo se afla in curte si 
2 case in ... (vezi toată discuția)
	                    cristian_myx	                   

a]m o jumatate de hectar de pamant agricol si vreau sa construiesc o casa 
peste drum de pamantul acesta este o muara si acolo se afla in curte si 
2 case in ... (vezi toată discuția)