avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
LIVE, ACUM Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sunt cenzor la Asociatia de proprietari, cu studii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sunt cenzor la Asociatia de proprietari, cu studii politehnice de scurta durata. Trebuie sa dau demisia conf. L 196/2018?

Buna ziua
Sunt singurul cenzor la o Asociatie de proprietari. Sunt inginer cu studii politehnice de scurta durata. Conform L-196/2018 poate ocupa functia de cenzor cine are studii medii in domeniul economic sau studii in domeniul juridic. Intrebarea mea este daca trebuie sa dau demisia sau sa astept sa fiu schimbata ?
Cel mai recent răspuns: Marica_sz , utilizator 21:22, 4 Octombrie 2018
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cenzor extern andrei19811 andrei19811 Buna seara. In cazul in care cenzorul si-a dat demisia (era un cenzor mandatat de AGA) iar dintre proprietari nu mai doreste nimeni sa fie cenzori, CEX-ul ... (vezi toată discuția)
Firma cenzorat pentru asociatiile de proprietari cameliafrasin cameliafrasin Buna ziua, Sunt interesata sa stiu ce presupune sa detii o firma care sa se ocupe doar de cenzorat pentru asociatiile de proprietari? Conform noii legi a ... (vezi toată discuția)
Angajare cenzor extern pt asociatia de proprietari MihaiBvn MihaiBvn Buna seara, Am nevoie de o clarificare. La sedinta initiala de constituire a asociatiei s-a ales un cenzor extern, cu un salariu net de 350 RONi, caruia, in ... (vezi toată discuția)