avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Este legal sa vinzi lucrari de licenta/disertatie?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Este legal sa vinzi lucrari de licenta/disertatie?

Buna ziua. Voiam sa stiu daca este legal sa redactezi, apoi sa oferi spre vanzare lucrari de licenta cu un continut 100% original.
Exista vreo lege care sa previna acest fapt?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:09, 4 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
trebuie ca sunteti extrem de original daca puteti compune atatea lucrari de licenta originale. ei bine, sa le vindeti e cat se poate de legal. puteti sa vindeti si lucrari de licenta neoriginale.
ceea ce e ilegal e utilizarea lor de catre potentialii dvs clienti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comercializarea lucrarilor de licenta ashh2333 ashh2333 Buna ziua. Voiam sa stiu daca este legal sa redactezi, apoi sa oferi spre vanzare lucrari de licenta cu un continut 100% original. Exista vreo lege care sa ... (vezi toată discuția)
Inselaciune licenta Nataliaa29 Nataliaa29 Buna ziua, In primavara am dat comanda pentru o lucrare de licenta. Am conversatiile in care ii solicit respectivului ca lucrarea sa nu fie plagiata, ... (vezi toată discuția)
Colaborator in redactarea proiectelor de licenta-cat de legal este acest job? Andreea98 Andreea98 Buna ziua, Ce parere aveti despre job-ul de colaborator in conceperea si redactarea proiectelor de licenta? as dori sa imi iau un al doilea job (si sa ... (vezi toată discuția)