avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comercializarea lucrarilor de licenta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Comercializarea lucrarilor de licenta

Buna ziua. Voiam sa stiu daca este legal sa redactezi, apoi sa oferi spre vanzare lucrari de licenta cu un continut 100% original.
Exista vreo lege care sa previna acest fapt?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:11, 5 Octombrie 2018
Dupa parerea mea, nu, ca poate sustine ca le-a scris pentru a da exemple de lucrari.

Studentii care le cumpara pot fi insa pedepsiti cu pierderea examenului sau exmatriculati.

In general profesorii se uita la ce nu contin lucrarile studentilor obisnuiti: daca e lucrare de licenta si e scrisa la nivel de teza de doctorat, daca nu contine nicio greseala, daca stilul este prea elevat, daca este prea bine tehnoredactata, etc.
Ultima modificare: Vineri, 5 Octombrie 2018
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal sa vinzi lucrari de licenta/disertatie? ashh2333 ashh2333 Buna ziua. Voiam sa stiu daca este legal sa redactezi, apoi sa oferi spre vanzare lucrari de licenta cu un continut 100% original. Exista vreo lege care sa ... (vezi toată discuția)
Retur bani licenta (fara factura) Sebastian11@ Sebastian11@ Buna ziua! Am achizitionat o licenta recent de la o firma care se ocupa de realizari proiecte de licenta/doctorat etc. Si sunt foarte dezamagit de ceea ce ... (vezi toată discuția)
Lucrare de licenta - probleme cu cerintele profesorilor krokodil3 krokodil3 Buna ziua, In primul rand imi cer scuze daca nu este locul ideal pentru a posta problema mea, dar am vazut ca erau si alte posturi despre problemele ... (vezi toată discuția)