avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Scrisoare către CEDO returnată deși adresa era ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Scrisoare către CEDO returnată deși adresa era corectă. Pe cine trag la răspundere dacă și la a doua expediere se întâmplă la fel?

Am depus dosar CEDO, cu adresa exacta astfel : Monsieur le Greffier Cour européenne des droits de l’homme Conseil de l’Europe F-67075 Strasbourg cedex - FRANCE.

Mi s-a intors Scrisoarea cu mentiunea "Destinataire inconnu a l'adresse". Inca sunt in termenul de trimis, dar cui sa ma adresez, pe cine sa trag la raspundere, daca si cu urmatoarea trimitere mi se intampla la fel.

Am urmarit prin "Track and Trace" - Posta romana si ar parea ca a plecat din tara ... totusi eu nu cred ca s-a intors de la Strasbourg, ci in tara s-a intamplat ceva.

Multumesc de raspunsuri
Ultima modificare: Luni, 8 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: OlDumitra , utilizator 07:16, 11 Octombrie 2018
Trimiteti printr-o firma de curierat, Posta Romananu doar nu expediaza scrisorile , inclusiv pachetele nu ajung .
Trimiteti printr-o firma de curierat, Posta Romananu doar nu expediaza scrisorile , inclusiv pachetele nu ajung .
Va multumesc tuturor pentru raspunsurile dvs.
Da, voi trimite din nou la CEDO si NU prin Posta Romana. Asta este clar. Norocul meu ca sunt inca in termenul de 6 luni, dar daca nu eram nu cred ca CEDO mai baga in seama scrisoarea mea.
Voi face si reclamatie la Posta Romana si voi intreba si Posta Franceza.

Dar, intrebarea mea ramane:
chiar nu pot reclama si ca violare de corespondenta?
Se poate vedea cu usurinta ca plicul a fost TAIAT, apoi capsat,
Nu se putea hartani atat de tare acest plic in numai 2 zile cat a stat in Romania.
Sunt sigura ca scrisoarea mea NU a ajuns la CEDO.
Nu putea postasul francez sa spuna "adrisant" necunoscut la o institutie atat de cunoscuta.
Cred ca ar ajunge o scrisoare la CEDO si numai daca s-ar scrie pe plic numai
numele institutiei,
numele orasului si tara.
Dar, cu o adresa scrisa foarte corect cu toate datele.

Asadar, va rog unde se primesc reclamatiile pentru violarea unei corespondente?
La procuratura? SRI? ... ...

Va multumesc din nou

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poșta română obstrucționează scrisoare către cedo OlDumitra OlDumitra O scrisoare către CEDO a fost oprită de către Poșta Română să ajungă la CEDO. Plicul meu s-a întors cu mențiunea halucinantă că ar fi DESTINATAR ... (vezi toată discuția)
Cum pot verifica daca o cerere la cedo a fost inregistrata? Antoanela Geaman Antoanela Geaman Ma confrunt cu urmatoarea situatie: in 22 decembrie 2011 am depus prin posta cu confirmare de primire o cerere la CEDO. Nici pana astazi, 17 ianuarie 2012 nu ... (vezi toată discuția)
Documente pierdute de posta romana eliza100 eliza100 Buna ziua Am trimis o scrisoare prin Posta Romana cu confirmare de primire. La reclamatia mea adresata Postei, aceasta mi-a comunicat ca expeditia nu a fost ... (vezi toată discuția)