avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cumpăr vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cumpăr vechime

calculul valorii vechimii. din anul 2000

sau

vreau. Sa cumpăr din anul2000
Ultima modificare: Duminică, 7 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:35, 7 Octombrie 2018
1. Vechimea in munca nu se cumpara.

2. Pana la 31.12.2018 , aveti posibilitatea de a achita retroactiv contribuția la pensii pentru perioadele anterioare în care n-ati fost asigurat în niciun sistem de pensii, însă numai în limita a cinci ani.

In acest sens, trebuie sa încheiati un contract de asigurare socială cu casa teritorială de pensii de la domiciliu/reședință până pe 31 decembrie 2018.

Detalii :
www.avocatnet.ro/articol_474...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre vechimea in munca Zdreli Zdreli Bună seara. Eu am o vechime in muncă de 4 ani și doresc sa mi plătesc contribuțiile la stat pentru a beneficia de o pensie la bătrânete.Aș dori să mă ... (vezi toată discuția)
Plata contributii cas retroactiv madara madara Am auzit ca s-ar fi dat un act normativ prin care cei care doresc pot achita contributia pentru pensie retroactiv.Ma intereseaza acest lucru pentru tatal meu ... (vezi toată discuția)
Cumparare ani alsatraiteur strasbourg alsatraiteur strasbourg Spuneti-mi va rog unde si in ce conditii pot sa cumpar ani de munca pt pensie ! Ce fel de ani pot sa cumpar ? In conditii speciale de munca sau \"normale\" ? ... (vezi toată discuția)