avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Despre vechimea in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Despre vechimea in munca

Bună seara. Eu am o vechime in muncă de 4 ani și doresc sa mi plătesc contribuțiile la stat pentru a beneficia de o pensie la bătrânete.Aș dori să mă direcționați către ce instituții trebuie sa mă îndrept. Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:42, 18 Septembrie 2018
Persoanele interesate care doresc să achite retroactiv contribuția la pensii pentru perioadele din ultimii cinci ani în care n-au fost asigurate pot să încheie un contract de asigurare socială cu casa teritorială de pensii de la domiciliu/reședință până pe 31 decembrie 2018.
Nu puteti cumula decat maxim 5 ani retroactiv la stagiu de cotizare si nu la vechimea in munca ..

Care este data nasterii ?
Ultima modificare: Marți, 18 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpăr vechime Lovin Lovin calculul valorii vechimii. din anul 2000 sau vreau. Sa cumpăr din anul2000 (vezi toată discuția)
Plata contributii cas retroactiv madara madara Am auzit ca s-ar fi dat un act normativ prin care cei care doresc pot achita contributia pentru pensie retroactiv.Ma intereseaza acest lucru pentru tatal meu ... (vezi toată discuția)
Contributie pensie retroactiv gabrielanet gabrielanet Buna ziua, Imi puteti spune ce acte sunt necesare pentru plata retroactiva a contributiei la pensie. Nu mai lucrez din 2007. Multumesc anticipat (vezi toată discuția)