avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Transfer condamnat din portugalia în romania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Transfer condamnat din portugalia în romania

Dacă condamnatul a plecat cu acordul semnat de Curtea de apel ploiesti ca atunci cind va fi condamnat sa poată veni în România pentru a face pedeapsa de ce nu se ia în considerare. Noi familia cu ce îl putem ajuta pentru a urgenta aducerea lui în tara . Va rog ajutați ne
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:14, 9 Octombrie 2018
Mă poate lămuri cineva va rog?
Avocatul lui poate face demersurile de urgentare.
Acolo a avut av din oficiu și acum nu îl baga nimeni în seama cind cre alt av
Poate face ceva un av din România
Daca am inteles eu bine situatia avocatul din Romania il poate ajuta.
Daca e vorba de transfer persoana condamnata avocatul roman poate urgenta demersurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul penal florin vasile florin vasile buna seara copilul meu a injunghiat o profesoara acum este in arest i sa facut 2 expertize medicale privind discernamantul , prima am inteles ca a fost gasit ... (vezi toată discuția)
Se poate transfera un detinut din spania in romania Buna seara,in urma cu o luna si jumatate ,sotul meu a plecat in Spania ,chemat de o cunostinta ,sa fie sofer pe un microbuz ce urma sa transporte muncitori la ... (vezi toată discuția)
Transfer din inchisoare straina in inchisoare din romania klaudiam klaudiam Buna ziua,de curand s-au finalizat demersurile ptr transfer ale sotului meu(concubin deoarece nu suntem casatoriti legal) dintr-o inchisoare straina intr-o ... (vezi toată discuția)