avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale acte pentru firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

acte pentru firma

Ma numesc Marius si muncesc ca mecanic la o firma de confecti.
Din cauza salarizari m-am hotarat sa deschid un atelier de reparati acasa.
vas ruga daca im-i poate spune cineva ce acte as avea nevoie sa deschid acest atelier.

Ce fel de autorizatie asi avea nevoie ?
as dori sa deschid un service de reparati masini de cusut , reparati calculatoare,electrocasnice dar sa pot sa si vand diferite produse cum ar fi : componente , accensori,piese de schimb fiind la mana adoua reconditionate.
Ce fel de acte as avea nevoie si la ce fel de autorizatie m-as ancadra .

va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: laie , utilizator 15:48, 6 Aprilie 2006
doriti sa infiintati "persoana fizica autorizata" sau "societate comerciala" ?
Deci as dori pe poersoana fizica desi nu stiu care ar fi mai buna.
Sa fiu mai explicit
eu doresc sa fac un atelier de reparati electrocasnice,calculatoare si masini de cusut,dar tot oadata sa pot sa si vand piesele sau componentele de schimb la aceste produse.
idea este ca totul sa fie legal nu sa ma trezesc ca trebuie sa platesc amenzi ca nu am respectat cea ce trebuia respectat.
Am anteles ca daca o sa duc o adeverinta precum sunt angajat si lucrarile an atelierul meu le execut dupa orele de program sar putea sa am o reducere de inpozit.
Nu am reusit sa aflu ce acte ami trebuie si nuci ce tarife ar trebui sa platesc sa realizez acest biet sau mai exact ce categorie de autorizatie ar fi buna pentru mine sa ami permit sa si platesc taxele de anfintare si inpozitare.

va multumesc mult pentru timpul acordat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum vand marfa? laureti30 laureti30 buna,sunt un pfa (cod caen reparatii electrocasnice)si vreau sa cumpar masini de spalat sechond si sa le vand 1.pot sa le vand dintrun depozit (fara ... (vezi toată discuția)
Garantie la masinile second hand si la piesele din dezmembrari harygroup harygroup Buna ziua, Activam in domeniul vanzarilor auto si a dezmembrarilor auto, noi oferim clientilor nostii garantie pentru piesele cumparate si pentru masinile pe ... (vezi toată discuția)
Produs defect în garanție - cine plătește costurile montarii produsului? ionutvd ionutvd Bună ziua, Lucrez la un magazin online de piese auto și avem următoarea speta: Un client a cumpărat un produs în valoare de 400 lei, iar montajul ... (vezi toată discuția)