avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere în UK mașină înmatriculată în România
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere în UK mașină înmatriculată în România

Buna ziua, ma puteti ajuta cu o informatie?.. Eu doresc sa plec din tara in Anglia dar cu masina personala,care e inmatriculata in Romania. Suntem 3 persoane si iesim mai ieftin asa decat sa mergem cu avionul. Doresc sa ma stabilesc acolo. Intrebarea mea este ce pot face sa o radiez de acolo din Anglia. pentru ca in tara nu voi reveni prea curand. Multumesc anticipat pentru raspunsuri

Alte discuții în legătură

Avantajul de a fi si cetatean ungar constantinu constantinu In curand o sa primesc cetatenia maghiara am facut toate aceste demersuri pt a obtine pasaportul maghiar cu care am inteles ca nu ai nevoie de viza pt SUA ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea minorului in tara PalKinga PalKinga Buna ziua, Am citit tot ce am putut (legi si forumuri) dar nu am gasit nicaieri raspuns la intrebarea mea. Suntem stabiliti cu familia de un an in ... (vezi toată discuția)
Daca am custodie exclusiva si am fost cu avionul cu fetita mea ... RoxanaRRR RoxanaRRR Daca am custodie exclusiva si am fost cu avionul cu fetita mea in Anglia cu pasaportul ei si decizia de divort , pot iesi din tara sa plec in Turcia cu ea ... (vezi toată discuția)