avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Producerea ingrasaminte pentru plante
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Producerea ingrasaminte pentru plante

Buna ziua. Ma poate ajuta cineva pentru a obtine informatii despre producerea si comercializarea pe plan intern cat si export a ingrasamintelor (in special ingrasaminte pentru plante verzi, flori, flori de camera, etc.). La ce institutii sa ma adresez, ce certificate sa obtin, care sunt legile, care sunt cativa si primii pasi, etc. Sunt gata sa platesc pentru consultanta. Poate cunoasteti pe cineva care poate oferi consultanta. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:24, 18 Octombrie 2018
Pentru consultanta contracost dati clik pe butonul albastru "vreau sa contactez un consultant" si alegeti persoana dorita de dvs. care are cunostinte in domeniu.
Ma scuzati de intrebare, dar care profesie sa aleg care are cunostinta in domeniu? Multumesc
Ultima modificare: Joi, 18 Octombrie 2018
Iaroslav112, utilizator
Vedeti:
OUG 195 2005 privind protecția mediului, cap. V
[ link extern ]

Solicitati indrumari de la :
Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale
Ministerul Mediului și Pădurilor
Ministerul Sănătății

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoritatea publica centrala care răspunde de silvicultura AlexBerei AlexBerei Buna ziua! Am nevoie sa prind cateva specii de animale salbatice, in scop stiintific, folosind capcane autorizate, acestea fiind apoi eliberate in locul de ... (vezi toată discuția)
Comercializare ingrasamant in romania luizacsinte luizacsinte O societate din Italia intreaba daca este posibila inregistrarea in Romania pentru a vamui, importa, comercializa ingrasamint chimic in Romania. Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Stabilirea pretului okun88 okun88 Ministerul Agriculturii Padurilor si Dezvoltarii Rurale, si anume Inspectia Nationala pentru Calitatea Semintelor pot sa stabileasca pretul semintelor unui ... (vezi toată discuția)