avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... echipamente tehnologice
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

echipamente tehnologice

Buna ziua,
Daca doresc sa infiintez o sala de fitness prin programul strat-up nation 2018 echipamentele de fitness,benzi etc, se considera dotari sau pot fi incadrate ca echipamente tehnologice :) in vederea obtinerii punctajului
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:07, 12 Octombrie 2018
In Cerintele minime de securitate si sanatate pentru utilizarea în munca de către lucrători a echipamentelor de munca aprobate prin HG nr. 1.146 din 30 august 2006 cu modificarile si completarile ulterioare se defineste:
-art.2 În sensul prezentei hotărâri, termenii şi expresiile de mai jos au următoarea semnificatie:
a) echipament de munca - orice masina, aparat, unealta sau instalatie folosită la locul de munca;
b) utilizarea echipamentului de munca - orice activitate referitoare la echipamentul de munca, cum ar fi pornirea sau oprirea echipamentului, folosirea, transportul, repararea, modificarea, întreţinerea, inclusiv curatarea lui;
Echipamentele folosite in sala de fitness pentru exercitii pot fi incadrate in echipamente de munca/ echipamente tehnologice utilizate in cadrul activitatii sportive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce coduri caen sa aleg pt un srl-d Ral_uca Ral_uca Buna ziua, Pentru infiintarea unui SRL-D in vederea obtinerii de finantare nerambursabila (10 000 eur) as dori sa ma ajutati in alegerea codurilor CAEN ... (vezi toată discuția)
Echipamente de munca MatiesiAlin MatiesiAlin Legat de echipamentele de munca ? As dori sa schimb echipamentele de munca pentru ca sunt de proasta calitate . Si as vrea sa stiu de ce anume ar trebui sa tin ... (vezi toată discuția)
Adeverinta medicala sau semnatura sala fitness FlaviusPTZ FlaviusPTZ Buna ziua, la o sala de fitess, este necesar ca clientii sa aduca o adeverinta de la un medic cum ca sunt apti pentru sport?; este suficienta o semnatura a ... (vezi toată discuția)