avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... desfacere casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

desfacere casatorie

x intenteaza divort pentru neintelegere, imposibilitate contiunuare casatorie, etc. ea, y, numai si numai pt a-l sicana, spune ca este propria lui culpa . datorita unor circumstante locale de influenta la nivelul instantelor, lui x i se refuza desfacerea casatoriei - de 4 ori i s-a respins actiunea. partile nu mai convietuiesc de 5 ani.

cum poate x totusi sa infranga ''INDARATNICIA'' instantelor romane si sa divorteze ca sa-si poata reface viata ?

repet, casatoria este iremediabil compromisa, si nu se mai poate vorbi de reluarea convietuirii
Cel mai recent răspuns: Georgescul Georgeasca , Avocat 00:13, 16 Noiembrie 2009
Luati-va un avocat bun si nu mai promovati actiune decat din vina exclusiva a sotiei.Martorii trebuie sa ateste ce sustineti in actiune.
instanta respinge de fiecare data inca de la introducere, actiunea, ca neintemeiata. nici macar nu se intra in probatiune
Nu are cum sa o respinga de la inceput. E clar ca mai este si altceva acolo. Nu are nici un motiv
instanta o respinge pur si simplu, pt. ca asa doreste inamovabilitatea-sa. si are motivul ca asta ii este dorinta. am promovat un picut de stramutare. vedem ce va aduce viitorul. multumesc pt opinii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara VaLyBr VaLyBr Am si eu o problema cu actuala sotie, eu sunt din Braila dar sunt casatorit cu ea in judetul Arad, acum am locatie acolo ca mi`am schimbat buletinul, acum vrem ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere handaricimarin handaricimarin chiar daca doi soti nu au casatoaria desfacuta si in mod legal,instanta de fond poate dispune celuilalt parinte care nu are un copil in intretinere,la plata ... (vezi toată discuția)
Divort din culpa comuna cris_deo cris_deo buna seara. va rog sa-mi spuneti daca se poate divorta din culpa comuna chiar daca numai unul dintre soti a facut cerere? Pot sa introduc in actiune textul: \" ... (vezi toată discuția)