avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Caut un contabil bun in Braila.Recomandari?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Caut un contabil bun in Braila.Recomandari?

Buna seara! Caut urgent un contabil care sa se ocupe de gestiunea firmei mele.Volumul de munca nu este mare,avand in medie 1-3 facturi/luna.Am nevoie de cineva competent si cu un pret corect.Astept recomandari aici sau pin mesaj privat!
Cel mai recent răspuns: MrFB , utilizator 13:29, 15 Octombrie 2018
Regulamentul forumului nu permite reclama
Puteti accesa catalogul consultantilor de pe forum si daca gasiti persoana specializata in localitatea dv puteti sa o contactati prin mesagerie privata
Stiu,dar in catalogul de pe site marea majoritate sunt inactivi de luni bune,chiar ani.De aceea am mentionat "prin mesaj privat" :)As dori recomandari,nu asa zisi contabili care cer ridicol de mult sau nu te pot informa corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un avocat urgent! utilizator16eu utilizator16eu Sunt persoana targetata si am fost adus intentionat in asa situatie incat abia sa imi permit strictul necesar. Am probleme de sanatate si nu ma pot deplasa pe ... (vezi toată discuția)
Avocati buni in constanta iulianastefan iulianastefan ce avocati buni sunt in constanta? nu foarte scump si sa nu poate sa fie mituit.Mentionez ca sunt partea vatamata nu vinovatul... (vezi toată discuția)
Caut avocat pentru un posibil conflict cu scoala mateifl mateifl Buna ziua, am nevoie de un avocat specializat pe drepturile copilului. Mai clar, fiica mea e victima unui caz de bullying la scoala la care invata acum ... (vezi toată discuția)